Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fira in sommaren med Novellix & Gamla stans bokhandel!

Välkommen att fira med oss!

Tillsammans bjuder vi in till en heldag med riktigt bra böcker och sommarkänslor. Botanisera bland engelsk och svensk litteratur – klassiker, noveller och populärkunskap. Bland annat finns Novellix sprillans nya böcker “Four Swedish Classics” på plats. Det blir specialerbjudanden hela dagen och snacks och kall dryck efter 16.00. Bunkra upp med sommarens läsning!

Novellix presenterar:
Four Swedish Classics med omslag av Lisa Benk.
→ Stig Dagerman “Sleet”
→ Astrid Lindgren ”Mirabelle” & ”Most beloved Sister”
→ August Strindberg “Frictions”
→ Selma Lagerlöfs ”The Silver Mine”
____________________________________________________________

Novellix ger ut små, snygga böcker med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet – allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format!

Gamla stans bokhandel är en klokare och roligare bokhandel. Du hittar ett personligt urval av riktigt bra böcker – med ett särskilt fokus på populärvetenskap, och ett stort utbud på engelska. Helt enkelt böcker som bidrar till att göra världen klokare och roligare. Bakom Gamla stans bokhandel står förlaget Volante.

Vi ses!

juni 22 2017

Info

Datum 2017-06-22
Tid 12:00 - 20:00
Hemsida Hemsida

Plats

Gamla stans bokhandel

Stora Nygatan 7
Stockholm, 111 27 Sweden

+ Google Map

Arrangör

Gamla stans bokhandel
Email:
Hemsida Arrangörens hemsida